Satulinna

Ennen nukkumaanmenoa, takana lähes viisisataakilometriä tiellä, ei minkäänlaista nelijalkaista vaarana ja upeat avajaistanssit Satulinnassa.

Syke ja Channel Four, molemmat hyviä esiintyjiä. Alussa ja lopussa hyvin tilaa tanssia eikä välilläkään mahdotonta ruuhkaa. Naisia paljon. Opaste hakualueesta ja miten haku ja palautus tulisi tehdä, olisi hyvä muillekin tanssipaikoille. Samassa opasteessa kyllä voisi olla vaikka piirros, missä kädenalitanssijat ovat ja muut kiertävät sen alueen. Täällä ei näkynyt puskemista itsepintaisesti sekaan, mikä melkein joka paikassa on. Jos järki ei sano tanssijalla, missä olisi sopiva edetä, niin rautalangasta kai sitten...

Itseltä meni vaarin kanssa melkein koko ilta. Mukava tanssia itseään paremman kanssa ja oikeaoppisesti. En uskaltanut vielä esittää omiani... Ennätin kuitenkin jutella ja bongailla. Kikka, ihana tavata vihdoin, hengenheimolainen olet, Jääpuikko, Päivi ja Urpiina näkyvissä ja pojat - kiitos kun haitte, vaikka naistentuntikin tunnusteltiin vaarin kanssa koko ajan lattialla ja en ennättänyt hakemaan. CD - mukava, kun olit kerrankin irrallaan. Kuopus - syli aina yhtä lämmin. MustaRudolf - asioilla on tärkeysjärjestys, työ ensin, huvit sitten, toivottavasti pääset myöhemmin useammin tanssimaan. Valssimies - yhden sormen vientisi on hykerryttävän hauskaa, buggia opettelen edelleen kanssasi ja silmät kiinni-valssin korvasi oikein hyvin se viimeinen hidas - silmät kiinni. Wihtori -bong, Kikan avustuksella. Ehkä joskus tanssitaankin.

Ja vaari - kiitos.

]