Julia
2004-12-18 15:33

Uskomattoman hyvää tanssimusiikkia, tilaa tanssia ja uskomaton viejä. Siitä koostui eilinen tanssi-ilta koko ajan tanssien. Lähikaupungin ainoan tanssipaikan asiakasilta ei kutsunut mistään syystä. Paljon väkeä ja postimerkkitanssitila.

Kun en viikkoon ollut tanssimassa, jonnekin oli päästävä. Ilman ennakkoluuloja ja ennakko-odotuksia ajelin Mäntymotellin naistentansseihin. En ole huomannut, että siellä olisi ainakaan viime aikoina ollut naistentansseja.

Ei Ässät vetänyt väkeä. Kai ne joulukiireet olivat syynä. Muutama ihminen paikalla, illan aikana tuli muutama lisää. Ja heti perääni käveli tanssiparketin reunalle herra, jonka kanssa joskus vuosia sitten hieman tanssittu. Siinä se sitten oli.

En voinut moittia orkesteria, en tanssitilaa, en tanssipartneria. Niin usein kun esitänkin tyytymättömyyttäni milloin mihinkin. Oma kuntoni hetkittäin hiipui, mutta sitkeästi joka kappale loppuun asti. Tanssilajeja riitti tangosta rokkiin, jenkasta rumbaan jne. ja soittajilla oli huumorintajua, kun pyysin argentiinalaista tangoa... tässä tulee argentiinalainen tango Satumaa:)

Ja se laihtuminen; tuntui, että olin pienentynyt monta kiloa. No, nesteitä vaan ja tämän päivän syömiset kyllä nostaneet lukemat normaaliksi.

Niin, sitä kun kuitenkin etsii alitajuisesti ihannetanssijaa/viejää/miestä ja uskoo toivovansa liikaa. Siinä sattui kohdalle mies, joka täyttää kaikki kolme kriteeriäni niin tanssin kuin muidenkin ominaisuuksien puolesta. Jaksaa taas olla seinäruusuna.