Joulurauhan vallitessa

Sanan miekan vaietessa ja mielien herkistyessä joulurauhaan, ajattelin vielä kirjoittaa biorytmien vallitessa positiivisellä puolella jotain ihan leppoisaa niin kuin hyvistä tanssipaikoista, joissa ei anneta p.....a ja orkestereista, jotka esittävät melkein mitä vaan.

Joulupukin ominaisuudessa tytärten luona käymässä ja samalla Jyväskylän Viihdekeskuksessa lauantai-iltana. Antti Huovila orkestereineen ihan kelvollinen ja toinen orkesteri, nimi unohtui, myös oikein rytmikäs. Paikassa on yksi parhaista tietämistäni lattiapinnoista. Vuorotuntihaku toimii mallikkaasti. Käytäntö ollut jo pitempään. Tosin eräs tuttu herra sanoi, että mitähän naiset sanoisivat, jos he hakuvuorollaan käyttäytyisivät kuin naiset eli ennen kuin musiikki alkaa kuulua he puikkelehtisivat haettavien välissä etsimässä sopivaa. No, eihän siinä voi muuta; kaikki eivät sovi eturiviin, ei miehet, ei naiset.

Kotimatkalla sunnuntaina Kivistön iltatansseissa Kaija Pohjola orkestereineen. Tanssittavia kappaleita kaikki ja monipuolista. Väki aikaisempien käyntien perusteella taattuja senioritanssijoita. Liekö toista paikkaa, jossa ei ole asiakaspulaa. Täyttä on aina. No, ainahan joukkoon eksyy nuorempaakin väkeä. Seinäruusumaista oloa ei sitten ollut - jätin seinäruusuhameeni kotiin.

Toivotan kaikille hyvää joulun aikaa ja tanssillista uutta vuotta! Ei tanssin pitäisi olla niin "vakavaa" kuin palstakirjoitukset välillä ovat, mutta sanahan vapaa.