Erilaiset tanssit

Perjantai-illasta Kapakanmäellä ei ole muuta lisättävää Humppiksen kirjoitukseen kuin että minua palelsi niissä tansseissa ja kertomus sopi minuun, mutta ei todellisuudessa herra Humppikseen. Penkissä hytisten onnistuin näkemään illan kulun. Pari herraa varmaan säälistä haki minua, etten kokonaan paleltunut. Kerran kesässä-kohteena tämä tanssipaikka tuli katsastettua.

Mutta nyt tulin vaihteeksi oikeista tansseista, jotka Saija Tuupanen, Kari Lääti ja Tordanos saivat aikaan Ilveskasinolla. Tuhkasta noustuani en odottanut mitään ja sain kaiken.

Vanha kotilava on todella pessyt kasvonsa. Sisustusta on uusittu. Vaaleat materiaalit joka puolella lisäävät väljyyden tuntua. Erinomaisen hyvä ja sopivan luistava lattia ja tilaa oli tanssia. Viikko sitten oli myyty 1100 lippua eikä tanssimisesta ollut tullut juuri mitään. 700-800 asiakasta on kuulemma hyvä määrä, mutta nyt myydyt liput 350 kappaletta ja meillä tanssijoilla oli tilaa. Mies/naissuhde oli suunnilleen sama. Vuorotuntihaku ja ilmainen vesipiste. Tilava kahvio ja ystävällinen henkilökunta. Kaikkea muuta soitettiin paitsi masurkkaa. Tornados esitti todella hyvällä rytmillä polkkien kaksi parasta, Väärä vitonen ja Säkkijärven polkka. Siinä olisi mallia monelle tunnetulle orkesterille polkan nopeudesta. Väliaikamusiikki oli hyvin valittua. Minulle mieleistä oli, kun useita tangoja sain tanssia sopivassa viennissä.

Ja muutoin onnistuneen tanssi-illan takia jaksoin viisi kertaa tanssia herran kanssa, joka osasi yhden sun toisen lajin askeleet, mutta pyörähdystaito lienee vielä kehittymässä, kun aina käännyimme vasten perässätulijoita:) Hitaalla valssilla oli ihan "pakko" vähän auttaa suunnan säilymisessä:(

Kotimatka sujui lähes täyden kuun loisteessa poliisitolppia vahtiessa ja yrittäessä pitää silmiä auki.