2005-05-23

Mikähän se keskiviikkotansseista tekee paremmat kuin olivat nyt nämä sunnuntaitanssit.... Varjokuva on ansaitusti SMORK-2005. Parempaa iltaa kappalevalikoimien perusteella tuskin mikään toinen orkesteri saisi aikaan. Musiikillinen taito on korkealla ja Kyöstin lauluääni on upea.

Huolimatta korkeammasta keski-iästä joukossa oli paljon nuorempaakin väkeä. Kyllähän pientä sekamelskaa iäkkäämmät parit saavat aikaan, kun ne suunnat eivät ole enää kovin muistissa. Mutta viisaampi väistää.

Orkesteri esitti useamman chachaan, joiden soittaminen näytti olevan mieluista. Polkan tahti oli kiireetön ja tangot, varsinkin argentiinalainen tango - Kuoleman paikka, olivat tanssittavan hyviä.

Mieluumminhan sitä tanssii ja Satumainen (näin sen pitäisi olla) tanssija plus Alex puhalsitte tuhkat siivistäni. Pavin muissa vakituisissa kävijöissä oli erinomaisen hyvin tanssivia herroja, joten seinäruusuilulle ei ollut tällä kertaa sijaa.

Illan kohokohta olivat tangot Kyöstin kanssa ja osata laulaa tangoja ja myös tanssia niitä osoittavat syvää tangon tulkintaa.