Juhlatalo Juurikkasaari 15.6.2005

Omegan tähden voi ajaa kaksi kertaa kauemmaksi kuin lähin tanssilava olisi ollut samalle illalle. Edellinen kerta kaksi viikkoa aikaisemmin oli tutustuminen paikkaan kauniilla säällä. Nyt oli viileämpää ja kostea ilma-ala, minkä uskon aiheuttaneen lattian luistamattomuuden.

Omegan alkuvalssilla ei ollut kuin muutama pari ja yksin tulleita taisi olla ihan joku tanssimassa. Lähikaupungin tanssinharrastajapariskuntia oli useita ja yksin tulleita herroja oli vähemmän kuin daameja. Kaiken kaikkiaan tanssijoita oli vähemmän kuin avajaistansseissa. Mukavat tanssit kuitenkin syntyivät, kun mukana olleissa oli tuttuja naisia ja myös tanssittajissa. Alkuillan puolituntia naistenhakua oli paikallaan, joten kaikilla oli mahdollisuus ainakin yrittää päästä tanssimaan.

Eija Kantola on ihan hyvä esiintyjä. Kaikilla solisteilla vain on niitä uusia kappaleita, jotka eivät välttämättä ole niin erityisen tanssittavia. Kaipaisi kuulla joskus vuosien takaisia kappaleita. Kuulin sitten ensi kerran poikien laulaman kappaleen "Pahaa sutta ken pelkäisi…". "Sä kaunehin oot" kuulostaa joka kerta hyvältä. Sarjaan kuuluvaa jenkkaa en ainakaan kuullut tällä kertaa.

Ihan mukavaan tanssi-iltaan riittää muutama hyvä/hyvin tanssiva herra ja ne olivat paikalla. Edellisen kerran polkkaherrakin joutui taas tuleen, jos muistan oikein, ihan omasta halustaan ja juomatauko jäi siltä osin pitämättä ;))

Parin viikon päästä toivon jo kuuman kesän kuivattavan tanssilattian tai jotain muuta tapahtuvan, sillä Varjokuva ja hallitseva tangokuningas, vielä Lumipallonsa kanssa, ovat siellä. Ja aion olla läsnä. Miksi ette olisi te kaikki, jotka haluatte nähdä kauniin tanssipaikan ympäristöineen ja tanssia parasta tanssimusiikkia esittävän SMORK 2005 orkesterin tahdissa?