Ihanaa taaperrusta Krouvin lavalla....

... Souvarien ja Karisman tahdeissa. Alkuilta tunnin verran hiljaista ja tilaa tanssia. Ihmettelen vaan toistuvasti, miksi tanssiväki saapuu paikalle 1-2 tuntia aloittamisen jälkeen. Tosin on paikkoja, jossa alkuvalssilla on jo lattialla väkeä. Nyt oli tilaa tanssia ja onneksi oli muutama tanssihaluinenkin. Lattia on sopivan luistava. Harmi, kun pyörätuolilla paikalla joskus käyvä herra ei ollut alkuillasta. Mutta sopu sijan antoi myöhemminkin tanssia hänen kanssaan. Tanssiliikunnan ilo korostuu hänen hymyilystään.

Souvarit ovat souvarit ja mukava on tanssia heidän lempeitä Lapin laulujaan. Kyllä kuulimme Luodut toisilleen ym kauniit kappaleet. Olisitpa Murphykin ollut paikalla!

Toinen orkesteri Karisma (?) ja solistinsa ovat muistaakseni olleet aikaisemminkin paikalla ja ei ollenkaan huonoja kappaleita kuultu. Naissolistilla on myös kaunis ääni.

Olihan välillä vähän ahdasta ja naisiakin aika paljon, mutta jo kuumuuden takia mielellään poistui hakurivistä. On se vaan joskus mukava taapertaa kanssasi, JTH!