Sylitanssin juhlaa

Matti ja Teppo ovat mestareita nostamaan sylitanssin kunniaan. Niin kävi eilen Mäntymotellin illassa. Horizonen kappaleissa olivat tanssilajit hieman vaihtelevammat. Tuntematonta väkeä oli talo täynnä ja foksi oli illan laji. Mutta ei niin huonoa, ettei jotain hyvää. Kaksi tuttua erinomaisen hyvää kontaktitanssijaa oli paikalla ja sitten ihan uusi kaukomatkailija, jonka kanssa jutustelu jäi kesken. Terveisiä vaan runon maahan. Niin ja yksi riepottelijakin oli. Parempi olisi pidättäytyä foksin saloissa niin kauan, kun löytyy keveys käsiliikkeisiin. Hetkittäin tunsin olkapääni muljahtavan paikoiltaan :(

Että ei nyt ihan foksiksi koko ilta mennyt, niin tauoilla tuli hyvää levymusiikkia, tangoineen, muine fiilistelykappaleineen ja hitaine valsseineen. Ja oli tilaakin paremmin tanssimiseen. Jopa orkesteri soitti hitaan valssin. Siltä osin kiitos heille, mutta luvattua jenkkaa ei tullut. Muita kansallisia tansseja ei luvattukaan.

Mäntymotellin isohko tanssitila ja hyväluistoinen lattia ansaitsevat maininnan. Tämän viikonlopun tanssipaikkakohteissani onkin kaikissa hyvä lattia, niin myös Pesäkalliolla ja Pavilla.