Tulenliekissä 20.7.2009

Naistenviikon tanssit  olivat melkein sadetanssit, ainakin menomatka. Paikassa oli ollut jo sunnuntaina Sinitaivas esiintymässä ja jatkoi maanantai-illan Mistralin kanssa.

Alkuillan vähäinen väki lisääntyi hiljalleen. Paikalle oli saapunut myös tanssinharrastajia, jos oli tavallista tanssikansaa, lomalaisia ym. Pariskuntia ei ollut niin paljon kuin joissain paikoissa.

Mutta yksi ilmiö tässä paikassa on. Ne penkissä istuvat herrat, jotka eivät liikahda. Onneksi pääsylippuja on vain yhtä sorttia, jolla on lupa tanssia tai vaikka vain olla. Näyttää, että miehiä on paljon, mutta osa on vain kuulolla tai kenties emäntää etsimässä.

Sekahaun keskeyttää täällä tunnin naistenhaku. Sekahaku on suurimmaksi osaksi miesten hakua, mutta näkyi jotkut naisetkin hakevan. Hyvä niin. Molemmat orkesterit soittivat hyvää tanssimusiikkia. Kaikkia tanssilajeja esitettiin. Anne Mattila esiintyi tyylilleen sopivalla varmuudella. Tanssiminen oli välillä ahdasta, mutta harvoin siellä on saanut liidellä ellei ihan illan alussa. Tuttuja oli jonkin verran paikalla, joten tanssimaan pääseminen välillä onnistui.