28.2.10 Kivistön työväentalo

Olipa väkeä tanssipaikalla. Yli kolmesataa henkeä osallistui sunnuntai-illan tansseihin. Se on tavallisen kokoiselle seurantalolle paljon. Jos talolle ei ehdi viimeistään puolta tuntia ennen, saa autolleen etsiä paikan, mistä sattuu löytämään. Niin kävi minullekin.

Teuvo Oinaalla on lavaesiintyjänä karismaa ja lauluääntä. Hän ei ole unohtanut tangojen laulamista. Kiintotähtiorkesteri puolestaan vain parantaa soittoaan. Kaksi viimeisintä jäsentä on ollut mukana alle vuoden. Soitot ja laulut ovat hyvät ellen sanoisi erityisen hyvät. Ennen Oinaan osuutta laulun hoitaa pääasiassa haitaristi/kosketinsoittaja, joka hoitaa myös spiikkauksen. Rumpalina on tyylikäs ja taitava herra, takavuosien SMORK-kilpailun voitto-orkesterissa mukana ollut herra. Basisti on jo kauemmin ollut mukana. Rumpalin kanssa yhtä aikaa tullut nuori herra on oikea kitaravirtuoosi. Kyllä häntä on ilo katsella ja kuunnella upeita esityksiä.

Oinas osaa ottaa yleisönsä. Tangokuningas vuodelta 1986 hän on. Vain yksi kuningas oli valittu ennen häntä 1985. Mikähän sähköinen voima se lavalla on joidenkin solistien astuessa sinne. Heistä hehkuu heti alusta lähtien tanssitunnelman kohottava ilmapiiri.

Tanssi-ilta sujui entiseen tapaan. Osan aikaa tanssien ja välillä kuunnellen ja katsellen. Vuorotuntihaku toimii tehokkaasti, ainakin naistenhauilla. Monia mieleisiä lajeja tanssin. Paikalla oli sopivajalkaisia herroja. Kahvion tarjouksia en voi välttää ja saatavana on kohtuuhinnalla kahvia, pullapuolta ja voileipiä suolaisilla päällysteillä. Sunnuntai-illan tanssipaikaksi sopii tämä kaikille tanssihaluisille iästä riippumatta.