03.10.2010 Kivistön työväentalolla 

Tästä tanssipaikasta tulee usein mieleeni eräs Varjokuvan kappale, humppa, Tanssit talolla. Tosin tämä tanssiväki ei käyttäydy kuten kappaleen sanoitus on.

On mukavaa aina olla läsnä Teuvo Oinaan ja orkesterinsa Kiintotähden tansseissa. Laulut ja soitot ovat kohdallaan. Kosketinsoittajalla on monta osaa, kun soittaa koskettimia tai haitaria ja laulaa sekä hoitaa puhumispuolen. Olen pitänyt hänen äänestään. Rumpali on myös takavuosien tuttu SMORK-voittaja Nelinpelissä soittanut tyylikäs herra.  Vuoden verran kai orkesterissa ollut nuori kitaravirtuoosi on antanut piristysruiskeen musiikkiin. Olikohan Oinaan ääni kunnossa? Ettei vaan kulkutaudit tai jokin muu rasittanut ääntä tai minun korvissani se vika oli. Oinaalla on valovoimainen tapa esiintyä ja laulaa ja se on pitkän kokemuksen tulos. Hän osaa ottaa yleisönsä.

Taukomusiikki oli aluksi hyvä, sitten tuli jotain iskelmää vai beatia vai jotain muuta ei niin tanssittavaa musiikkia. Tanssiväki on varttunutta ja puuttui monta tuttua hieman nuorempaa tanssittajaani. Hieman arkinen olo oli, vaikka oli sunnuntai. Mutta tanssimaan pääsin hyvin, alkuvalssia lukuun ottamatta. Buggi/fusku vai jive vanhemman herran kanssa oli sujuvaa ja mukavaa. Ulkonäkötuttuja olemme. Toinen hidas valssi jäi tanssimatta. Toinen meni ihan mukavasti, ykkönenkin herralla oli hyvin hallussa. Sellainen tuntuu hyvälle tanssia. Jenkalle pääsin, mutta en masurkalle ja polkalle, jotka olivat tosi hyvin soitetut. Illan tansseissa ei juuri kohokohtia ollut. Ehkä toisen kerran. Taisin olla väsynytkin, kun edellisenä yönä kotiuduin noin 13 tunnin matkanteon jälkeen.