03.04.2011 Kivistön työväentalolla Teuvo Oinas ja Kiintotähti

Kolmas perättäinen sunnuntai ja tangokuningas lavalla. Teuvo Oinas, vuoden 1985 kuningas ja orkesterinsa Kiintotähti saivat aikaan hyvän tanssi-illan.

Orkesterin soittajien muutokset ovat tuoneet uutta taitoa kokonaisuuteen. Nuori kitaristi on ollut jo yli vuoden. Samaan aikaan vaihtui rumpali ja nyt muutaman kuukauden on orkesterissa ollut monitaituri, jolle koskettimet ja haitari sopivat. Häneltä löytyy myös lauluääntä. Välijuonnot kuuluvat hyvin. Ja hänellä on soittajan hyve - erinomainen musiikintulkinta tanssilattialla. Ilo heidän tanssi-illassaan on olla. Oinaan ääni on sellainen kuin tangokuninkaalla tulee ollakin. Varisevat lehdetkin tippuivat upein äänin ja sormiliplatuksin.

Tanssiväkeä oli hyvin paikalla. Niin kuin kahdella aiemmallakin kerralla. Varttuneemmat tanssijat osaavat arvostaa hyvää tanssimusiikkia ja solistin sekä orkesterin iloista esiintymistä. Vuorotuntihaku toimi hyvin ja tanssimassa oli suurin osa paikallaolijoista. Naisväkeä on toisinaan enemmän, mutta osa joukosta ei välttämättä haluakaan jokaiselle kappaleelle. Varsinkin nopeiden kappaleiden aikaan on paremmin tilaa tanssia. Orkesterin ja taukomusiikin kappalevalinnat olivat hyvät ja tanssilajeja oli runsaasti.