22.04.2011 Haapamäen Suojalla

Illan musiikista vastasi Tulipunaruusut. Heillä on oma tyylinsä, joka kelpaa monelle tanssijalle. Ei tule iskelmää tai beatia, vaan kaikki on selviä tanssikappaleita. Kari Teräväinen puhaltelee lähes kaikki kappaleet saksofonillaan. Se on hienoa soittoa. Rainer Laamanen puolestaan hoitaa laulut ja hyvä on hänen äänensä. Heidän tansseihin tullessani tiedän, että tanssimusiikkia tullaan kuulemaan. Orkesterin historia on mielenkiintoinen. Moni tuttu soittomies on ollut mukana aikanaan.

Paikan tavallisen tanssiväen lisäksi oli tullut tanssijoita kauempaakin, mikä piristi koko illan tanssikuvaa. Niinpä illan aikana sain tanssia monia tanssilajeja ja hyvässä viennissä. Kun paikassa on vuorotuntihaku, niin riittävällä hakunopeudella voi saada hyvänkin tanssijan käsiinsäSilmänisku  

Tangoja soitettiin useampia, kun niitä oli taukomusiikkinakin. Sain myös tanssia niitä, mistä jo mieliala nousee vähintään plussan puolelle. Niin sujuivat sambat ja rumbat, foksit ja valssit kuin myös hitaat valssit sekä jenkat. Hitaita valsseja tanssin kahdet, joista toiset olivat kiitettävästi viety. Tanssi-ilta tuntui tanssi-illalta.