13.07.2011 Pekkaniskan Pojat, Anne Härkönen ja Blue Notes

Tämä ilta ei ollut onnistunut ja sitä ei voinut arvata etukäteen, kun minulle niin rakkaat soittajat olivat paikalla. He saavat minut paikalle, jos vain se on minulle mahdollista. Joskus ei vain mikään mene niin kuin odottaa.

Tänä iltana olivat esiintymässä Pekkaniskan Poikien lisäksi Suomi Iskelmän SM - laulukilpailujen naistensarjan voittaja 2010 Anne Härkönen ja orkesteri Blue Notes. Samaisen kilpailun miestensarjan voittaja oli Heikki Koskelo, Tangomarkkinoilla 2011 erikoisella pistelaskutavalla toiseksi jäänyt laulaja.

Iltani heikkouksiin kuuluivat nais/miestanssijoiden määrän epäsuhta. Vähän hyvin tanssivia miehiä suhteessa hyvin tanssiviin naisiin ja jostain kumman syystä tammikuinen polvivaivani ärtyi jostain syystä. Niinpä penkki kutsui minua hyvin usein ja vaikka olisin ollut kunnossakin, niin siinä naismassassa en olisi pärjännyt.  Pekkaniskan Poikien musiikki on todella tanssittavan hyvää ja lavalla on miehistö, joka hallitsee soittamisen taidon. Niinpä surullista oli, että iltani tuntui siltä miltä tuntui.

Jotainhan minä kuitenkin tanssin, yli kymmenen kappaleparia. Mutta mitään riemastuttavaa oloa en kokenut, jos nyt ei lasketa yhtä parhaista jazzhumpista, Armaani on kuin huhtikuu. Yhden tangon tanssin herran kanssa, jonka kanssa tango on ennen sujunut. Nyt se ei tuntunut miltään. Poistuin paikalta ennen puoltayötä neljänsien tangojen soidessa.

Toisesta esiintyjästä, Anne Härkösestä on sanottava, että hän oli hyvä esiintyjä. Iloinen, reipas ja hyvä-ääninen. Kappaleet olivat moninaisia. Myös orkesteri oli hyvä. Heidän sivuillaan on tietoa korkeatasoisesta orkesterista, joka oli pienemmässä koossa paikalla kuin miten heidät sivuillaan esitellään.