05.08.2011 Virtain Hiekkarannalla

Yli kahteen viikkoon en ollut tanssilavoilla ja odotukset olivat liian suuret. Paikalla olivat Kaija Lustila ja Rosette sekä Juha Metsäperä ja Resiina. Ei ollut vikaa musiikissa, jos nyt oli aika kovalla äänentoistot.

Paikalla ei ollut tällä kertaa juurikaan tuttujani ja ehkä siitä johtuen mielialani voitti alavireisyys. Illan aluksi vielä yritin olla tanssilavailmeinen, mutta pian huomasin istuvani penkissä ja siinä se ilta lähes sujui. Sormet riittivät hyvin tanssittuihin kappaleisiin.

Olin toisen kyydissä matkalla, joten lähes loppuun asti olin paikalla ja tunsin itseni tosi tyhmäksi. Kaija Lustila lauloi kauniisti niin kuin on aina tehnyt niinä vuosina kun olen hänen keikoillaan ollut. Orkesterinsa Rosette on myös suosikkejani. Humppa Tanssit talolla sujuu laulettuna heiltä erinomaisesti, niin varjokuvamaisesti 

Ei ollut huono Juha Metsäperä jos ei orkesterinsakaan. Jos nyt Juha iskelmää laulaakin, niin hänen esiintymisensä antaa anteeksi musiikkilajinsa, jota en jaksa ajatella tanssimisena. Ilo häntä on katsella ja kuunnella. Resiinan vauhtia lisää iloinen rumpalipoika - tuttu jo monen vuoden takaa. Matkaseuraani ei käy moittiminen, mukavaa juttuseuraa ja matkakin sujui nopeasti. Ehkä "näiden tähtien alla" biorytmini olivat pielessä Kaija Lustilan laulamana samainen tango oli upea.