04.12.2011 Kivistöllä

Esiintyjinä olivat  ensimmäinen tangokuningas Kauko Simonen ja Markus Harjunpään orkesteri. Kivistön sunnuntaiehtoon tanssit ovat sarjassaan oman tyylisensä. Väki on paikalla heti alusta lähtien. Harvempia saapuu illan mittaan. Kauko Simonen on edelleen hyvä-ääninen laulaja. Ei heitä monta ole vanhaa kuningaskaartia, jotka ovat jaksaneet vuosikymmenet esiintyä ja säilyttää hyvän äänensä.

Mukavasti ilta sujui vuorohakujen puitteissa. Tanssilajeja esitettiin joka lähtöön ja kyllä kädenalilajit ovat suosittuja tässäkin paikassa. Taidoillaan ja tyyleillään niitä mennään ihan kuin nuorempienkin tanssipaikoissa. Mutta hyviä foksin tanssijoita saa etsiä niin täältä kuin muualtakin. Joskus sentään kunnon foksin saan tanssia reippaasti vietynä.

Tämän illan yllätys oli minulle tuntemattoman orkesterin instrumentaalikappaleena soittama hidas valssi Lumous (Fascination). Ennen viime kevättä en ollut kuullutkaan ko. kappaletta missään ja nyt tiedän useamman sitä esittävän.  Tässä Nat King Colen esitys hitaaseen valssiin.