26.12.2011 Tapaninpäivänä Kivistöllä

Tapaninpäivän tanssittajina olivat Rainer Bollström ja Graniitti. Rumpalilla oli tuuraaja, joka oli pikaisesti saatu mukaan. Kuopiolaisherra, joka aiemmin oli orkesterissa, oli myös tuurauskeikalla. Hänen laulustaan ja soitostaan olen pitänyt. Taitava muusikko hän on ja lauluääni hyvä. Ehkä ei nyt kuitenkaan ollut parhaimmillaan. Saksofonisti, kosketinsoittaja oli tutunnäköinen. Olikohan Markus Sextetin soittaja aiemmin.

Illan solistin karisma ei ole kadonnut. Hän osaa ottaa yleisönsä. Myös laulaa hän osaa, onhan takana 20 vuoden kokemus orkestereissa. Hänen  viimeaikaisista kappaleistaan mm. Paras mies ja Herrajee häikäisee ovat hyvin tanssittavia kappaleita ja sopivat kaiken tanssikansan askeliin. Kaiken kaikkiaan, hänellä ei ole kappaleita, joissa tarvitsisi miettiä millä askeleella tanssii.

Tanssiväkeä oli paikalla ja tanssittua tuli pitkästä aikaa monet kappaleet. Jos naistenhaulla olisin nopeampi, niin ilta olisi täydellinen tanssi-ilta. Paikalla oli monia tuttuja, hyvin tanssivia herroja ja eivät unohtaneet minua mummoa penkkiin. Päivän liikkuminen tuli tehtyä tanssilattialla.