11.03.2012 Kivistön työväentalolla

Illan soitoista ja lauluista vastasivat Kari Vepsä ja Onnenmaa-orkesteri. Olen heitä kuunnellut useita kertoja menneinä vuosina. Oma on tyylinsä heillä. Niin kai se kuuluukin olla. Persoonallisuutta esiintymisessä tulee ollakin. Hevosmiehenä solistia olen pitänyt ja hyvänä laulajana. Hyvin lauloi nytkin. Orkesterissa ei ole erikseen basistia, mutta kahdet koskettimet. Toisessa on kai se bassopuolikin ja toinen kosketinsoittaja soittaa myös haitaria. Kelpo tanssiorkesteri tämä on. Heidän illassaan toivon kuulevani kappaleen Seitsemäs aalto - nyt se jäi kuulematta. Onnenmaa-kappale sen sijaan esitettiin.

Kolme läsnäolotuntia oli sopiva määrä tälle illalle, joten mitä loppuilta lienee sitten ollutkaan musiikin osalta. Illan musiikkitarjonta oli monipuolista ja mainittavaa, että kahdet hitaat valssit soitettiin. Tavallisia valsseja oli ainakin kolmet. Rumbaa, chachaata, fuskua, polkat ja jenkat soitettiin. Foksin askelilla selvisi monta kappaletta, sillä ohjelmistossa on paljon kauniita laulelmia.

Paikalla oli muualtakin tulleita herroja jopa tuttuja, joten illan tanssisaldoni oli kuusitoista kappaleparia, mikä tuntui hyvälle kunnon kohotuksellekin. Polkat olivat todella hyvärytmiset, sopivalla nopeudella soitetut ja jaksoin nekin tanssia. Väki alkaa vähetä kello 20 olevan arvonnan jälkeen, joten se aika sopi minullekin kotiinlähdöksi. Kyllä tanssiminen alkaa tuntua taas ihan mukavalta.