09.12.2012 Kivistöllä

Sunnuntaiehtoon tanssit alkavat tässä paikassa sopivaan aikaan kello 17 ja parkkipaikka on usein täysi jo puolta tuntia ennen. Niin alkavat tanssitkin useimmiten täydellä tanssiväellä kello 17. Kivistö on varmaan harvoja tanssipaikkoja, joihin ei väki valu pitkin iltaa.

Illan orkesteri Köpi Koski ja Projekti on hyvä tanssiorkesteri. Erityisyyttä siinä on heidän puhaltimensa. Köpillä on koko ajan saksofoni käytössä, tosin laulaa hän sivussa muutenkin. Välillä rumpali ottaa käyttöönsä trumpetin. Voi vain kuvitella miltä illan soitot kuulostavat. Kitaristi “tuuraa” silloin rummuissa. Monia tunnettuja hienoja ikivihreitä kappaleita esitettiin ja Il Mondo jäi nimeltä mieleeni.

Mukava tanssi-ilta tästä tuli. Ylitin itseni ja hain ihan vierasta herraa jollekin helpolle kappaleelle ja hän haki myöhemmin takaisin. Vuorotuntihaku täällä toimii. Usean herran kanssa tanssin illan aikana ja joidenkin kanssa yhteensä useamman kappaleen heidän haustaan ja omastani. Erityisesti mieleeni jäivät kahdet chachaat saman herran kanssa, kahdet tangot eri herrojen kanssa hyvin vietyinä ja hitaat valssit erään herran kanssa. Tosin viimeksi mainittu siitä syystä, ettei se ihan sujunut. Herra totesikin, että laji on vielä kehittymässä.

Orkesterin kappalevalinnoissa oli hidasta ja nopeaa ja varmaan kaikille jotain sopivaa. Tämän orkesterin illoissa olen käynyt ja käyn jatkossakin, kun vain ovat lähiseudulla.