14.04.2013 Kivistön työväentalolla

Illan orkesterina oli Köpi Koski ja Projekti. Olen saanut olla useita kertoja heidän tanssi-illoissaan ja hyvin tyytyväinen olen ollut heidän esityksiinsä. Niin laulut kuin soitot ovat olleet kohdallaan. Saksofoni ja trumpetti saavat musiikkiin hyvän lisän ja kun vielä haitarikin on lavalla, niin siinä on kaikki hyvälle tanssimusiikille.

Soitoista erityiskiitokset orkesteri ansaitsee polkkien osalta - oli todella hyvärytmiset, ei liian nopeat  ja rumpalin trumpetillaan esittämästä Särkyneen toiveen kadusta. En äänihulinassa kuullut, mutta oli sanonut ennen soittoaan, että nyt hän esittää pyynnöstä, kun edellisellä kerralla oli ollut puhetta. Hän esitti ko. kappaletta aiemmin ja kun edellisen kerran juttelin siitä, kun sitä ei kuulunut, niin lupasi seuraavalla kerralla soittaa. Upea oli esitys. Se on toinen kappaleista, jotka haluaisin laulaa karaokessa, mutta en koskaan ole uskaltanut mennä estradille. Toinen on Vihreät niityt… Köpi itse soitti hyvin paljon illan aikana saksofonillaan ja rumpali oli muutaman kerran illassa äänessä trumpettinsa kanssa. Kunpa puhaltimia olisi enemmän esiintyvillä tanssiorkestereilla sen sijaan, että konemusiikilla tuodaan eri soitinten ääniä.

Tanssit alkoivat hyvin osaltani alkuvalssista lähtien. Neljät kappaleparit olin lattialla peräjälkeen. Pienen tauon jälkeen kelpasin taas vietäväksi useasti. Sitten alkoi jo naistentunti ja koetin olla aktiivinen. Se tosin ei aina onnistu, mutta useampaa herraa hain. Jokin vaisto ilmoitti minulle, että seuraavana on joko hidas valssi tai tango ja sen mukaisesti ennen tulevaa kappaletta hain sopivaa herraa. Hidas valssi tulikin. Sama aavistus kävi vähän myöhemmin ja nyt tuli tango. Oikein hyväjalkainen herra oli hakukohteenani. Illan tanssit olivat kaikkiaan mukavat, miltä ei aina tässä paikassa tunnu.