Lauantai-ilta Kuntsilla

Kyllä Kuntotalolla oli kaikkea hyvää. Oli kaksi erilaista, toisiaan täydentävää, hyvää tanssimusiikkia soittavaa orkesteria. Oli paras tanssiva väki paikalla, mitä olen koskaan siellä nähnyt. Ja keittiön puolen tarjoukset kuin parhaasta leivonnaiskaupasta unohtamatta lohileipiä. Kiitos ystävälliselle henkilökunnalle.

Oli mukava huomata monet pinssilliset ja tanssiakin useamman kanssa. Pitkämatkalaisin oli Matti Jokinen, palstan tosi lojaali pitäjä, ja olipa mukava tanssia cha chaa, rumba ja jive hänen kanssaan.

Kiitos tansseista E.tuomas, DMalone, Ilopilleri, Jönni, Mutu ja Ällikkämies. Ja 4711 ja mleena; oli mukava jutella. Ansku; bong. Meku havaittu.

Hauskalta näytti tilanne, kun meitä pinssiläisiä oli 4 paria rivissä keskellä lattiaa rumbaa tanssimassa.

Mutta ei tule unohtaa suurta joukkoa mukavaa tanssiväkeä - ilman pinssejä ja jotka eivät ole kuulleetkaan tanssi.netistä/palstasta. Käytöstavat lattialla olivat poikkeuksellisen hyvät. Keskellä olivat hyvässä järjestyksessä kädenalitanssijat ja reunalla edettiin kauniisti muissa lajeissa. Tanssijoiden keski-ikä jäi tavallista alhaisemmaksi. Ehkä vanhempi väki ei tiedä miten hyviä Syke ja Helmi ovat.

Täydellisen tanssi-illan siunasi oma kylän jarrumies mennen tullen. Ei tullut matkalla ylityksiä - ehkä alituksia jutellessa. Kiitos hänelle.

PS. Mutu! Haluat siis pelkästään palstalla - kiitos kommentit? Ihan pieni toimenpide, please?