Syvälahden lavalla 22.7.2009 

Olipa hyvät soitot, kun paikalla oli kaksi hyvää orkesteria ja niin olivat tanssitkin. Varsinkin illan alussa oli tilaa ja oli vientiäkin. Naistenhaulla sain aikaan useita onnistuneita hakuja. Suomen pohjoisen tanssimekan herroja oli kaksi paikalla, joten viennit olivat sitä luokkaa. Seurannasta ei kai voi sanoa samaa.

 

Kaikkea pääsin tanssimaan pitkästä aikaa hyvin monen miehen kanssa ja kaikki olivat mukavia ja hyvin vieviä. Polkkaa ja jenkkaa ja masurkkaa, tangoa, foksia, fuskua, jiveä ja buggeja ym. Erityisesti polkat ja tangot olivat hyvin onnistuneita.

Varmaan salin nuorin tanssiherra tai soittoherra hän oli, hiljan täysi-ikäisen arvon saanut, on oppinut vuoden aikana viemisen taidon. Tangoilla hän sai kuitattua muutaman tanssittamattoman illanSilmänisku Useampi tango eri herrojen kanssa illan aikana toi tangosielulleni ylimääräisiä sykähdyksiä.

Pekkaniskan Pojat soittivat tuttuun tapaansa niin jalan alle käyvää musiikkia, että olisi ollut ikävä sitä penkissä pitkään kuunnella. Heidän valotaulunsa ilmoitti seuraavan tanssilajin, mikä on useista tanssijoista hyvä. Hakuvuorossa ollessaan voi hieman ottaa huomioon etukäteen omia ja haettavan taipumuksia esitettävään musiikkin.

Helmenkalastajat on minulle uudempi tuttavuus, mutta edellisellä tapaamisella he vakuuttivat olevansa melkein täydellinen tanssiorkesteriYllättynyt Nytkin soitto ja laulu sujui kiitettävästi ja kun ainakin yksi soittajista on innostunut myös tanssimisesta, niin orkesterilla on erityinen näkökulma esitettävän musiikin tanssittavuuteenkin.

Kyllä oli mekkoni märkänä koko illan eikä auttanut paljon välillä hiustenkuivaajan puhalluttaminenkaan. Tällaisia tanssi-iltoja tarvitsen, etten heitä tanssikengillä vesilintua…

Henkilökunta on tässä paikassa miellyttävää. On tarjolla syötävää ja juotavaakin. On karaoke eri rakennuksessa. On erillinen katettu ulkotanssitila, jossa kenkä luistaa hyvin. On ilmainen vesipiste ja vaatteitakin vahditaan. Sijainti rannalla on mukava ja lähiseudulla on majoitusmahdollisuudet. Kuulostaa täydelliseltä kesälavalta ja sen voi todeta paikalle saapumalla.