07.03.2015 Revontulessa 

 

Oli mennyt aikaa edellisestä kerrasta. Revontulessa jatkuu sisäänkäynnin uudistaminen ja väliaikainen sisäänkäynti on keilahallin puolelta. Väkeä oli saapunut runsaasti eikä ihme. Pekkaniskan Pojat vetävät tanssiväen paikalle.

 

Musiikissa oli kappaleita, joita en ole ennen kuullut, mutta oli paljon minulle hyvin rakkaita kappaleitakin. Vanhin varmaan yli 11 vuoden takaa. Laulut ja soitot olivat parasta tanssimusiikkia, jalan alle käypää ja tanssilajeja oli kaikkiin tanssijan toiveisiin. Väkeä oli täysi sali ja hieman ahtauttakin tanssilattialla. Naisia oli tavalliseen tapaan paljon. Hakualueet ovat edelleen mielestäni huonot. Mutta ehkä syynä se, että tämä paikkaa satsaa moniin muihin toimiin. Lomakeskuksena paikka on koko ajan kasvava ja järjestää monia vapaa-ajan virikkeitä. Niin golfia kuin isoja pilkkikisoja ym. Hyvä, että on tuollainen paikka. Tavallisena tanssijana en kuitenkaan mene paikkaan paitsi jos esiintymässä on minulle läheinen soittokunta solisteineen. Käyn mieluummin tavallisissa tanssipaikoissa, joita alkaa olla vähän. Siksipä tämäkin paikka käy tanssiväelle, kun ei juuri muuta ole tarjolla lähellä.

 

Omalla kohdallani tanssit supistuivat pääasiassa tangoihin ja niistä olin tyytyväinen ja onnellinenkin. Erään herran kanssa olemme tanssineet juuri tangoja ja vähän muutakin viime aikoina. Useita tangoja tanssimme illan aikana. Taukomusiikkina sain tanssia pitkästä aikaa tangoparit erään toisen herran kanssa, joka on innostunut tästä lajista ja ihan sijoituksiakin saanut kilpailuissa. En lakkaa ihmettelemästä, miten varsinkin tango sujuu jonkun kanssa taivaallisesti. Harvoin enää sitä tunnetta pääsen kokemaan. Se on hyvä, että tiedän, että on olemassa juuri itselle sopiva tangon viejä. Ei sillä, on heitä muutama muukin, mutta ikävä kyllä eivät ole lähiseudulla. Seuraavaa kertaa odotellessa muistot ovat itsellä.