Fernet ja Tomi Markkola

Tanssiväki oli löytänyt nyt paikalle minkä ilolla totesin, joskin osa ei tainnut tietää klo 20 tapahtunutta aloitusta. Fernet alkoi soittaa heti ja valssilla oli jo monta paria lattialla. Itse en selviytynyt hakutilanteeseen ja useamman kerran illan aikana sama toistui. Naureskelimme naistenpöydässä, että tänään ei pidä ajatella tai suunnitella hakua. Pitää hakea ja sitten ajatella. Muutoin saa sanoa olleensa sivusta seuraajana.

No, eihän se tietysti ihan noin mennyt, mutta hakutekniikassa pitäisi järjestää kurssitusta....siis joko nopeuteen tai maltillisiin hakutapoihin.

Mukavia tanssitettavia herroja oli runsaasti ja silti omat haut kohdistuivat muutamiin. Kyllä vieraiden hakeminen on vaikeaa. Herrat kyllä saivat tanssia. Hakijoita oli riittävästi. Ei ollut juuri ketään odottamassa miestenrivissä.

Orkesteria katsellessa tuli mieleen, että soittajajoukko oli paremmissa tunnelmissa Hojo hojossa viime viikolla ja nyt näytti rauhallisemmalta. Itsellä taas päinvastoin.... Eivät tunnelmat ole aina samanlaisia - ei soittajillakaan. Kappaleissa ei ollut mitään vikaa. Alan osata melkein ulkoa, mitä tulee ja en ainakaan vielä ole kyllästynyt. Itseasiassa pidän heidän kaikista kappaleistaan.

Tangosieluni sai hieman tyydytystä alkuillasta, kun oli tilaa. Kokonaisuutena ilta oli tyydyttävä.