17.10.2015 Kauko-Pohjan ns talolla

 

Pitkästä aikaa menin yleensä tanssipaikalle. Tuttu paikka tämä oli. Olin ainakin kerran täällä Olavi Virran muistotansseissa. Se oli kaksi vuotta sitten kesällä. Nyt halusin olla paikalla, kun Tanssiorkesteri Ippe Mansikka oli esiintymässä. Pidän kovasti heidän kappalevalinnoistaan ja iloisesta esiintymisestään.

 

Ilta oli kikkailematonta selkeää hyvin tanssittavaa musiikkia. Ippe laulaa persoonallisella tavallaan sydämiin. Lauluosuuksia oli myös naiskosketinsoittajalla ja toisella kosketinsoittajalla. Orkesterissa on myös toinen nainen. Haitaristi on pieni ja siro nainen ja hän seisoo illassa haitarin kanssa neljä 45 min. osuutta kerrallaan. Ei näytä edes rasittavalta – haitari niin kevyesti sylissä. Ja miten taitava soittaja hän on! Ihailen häntä! Illan aikana mieskosketinsoittaja soitti myös haitaria ja yhdessä naissoittajan kanssa soivat upeat kappaleet. Oli hienoa olla paikalla.

 

Tämä paikka on minusta aika syrjässä. Paikallisten, lähiseudun ihmisten mielestä varmaan ihan hyvällä paikalla! Heitä olikin aika paljon ja enimmäkseen pariskuntia. Ei ollut mikään yllätys minulle. Mutta oli paikalla muutamia yksin tulleita. Olin arvellut vain katselevani ja kuuntelevani Ipen joukon esiintymistä. Minua onnisti kyllä hyvästi. Paikalla oli herra, joka alusti asti välillä haki tanssimaan ja aika paljon sain olla tanssilattialla. Mukavia tansseja ja mukavaa juttuseuraa hän oli.

 

Paikassa on miellyttävä henkilökunta. Kahviossa monenlaista tarjottavaa. Naistenhuone on tilava, siisti ja ”täydellinen” - kaikenlaista pientä tarviketta, mitä nainen saattaa tarvita! Ja ovella käännettävä lappu – odota hetkinen! Odotustilassa oli pöytiä ja tuolia, ei tarvinnut seisoen odotella!

 

Käyn varmaan myöhemminkin, kun esiintyjissä näkyy olevan minulle mieleisiä esiintyjiä!