Torstain lomapäivän ilon hetkiä

Loma on loma, vaikka taivaalta tulisi mitä vaan. Välipäivinä sentään aurinkokin sentään paistaa ja sinitaivaskin on näkyvissä. Tuuli on ollut pohjoisen puolella aurinkoisina hetkinäkin, joten liian kuuma ei ole ollut. Jokaiselle päivälle löytyy käyttöä, joten säät eivät niiden kulkuun vaikuta.

Ystävät voivat olla yllätyksellisiä ja "hilasivat" minutkin, vanhuksen, lasten huvipuistoon, jossa on monenmoista viihdykettä. Kauniisti todella kysyttiin haluanko tavata heitä näissä merkeissä. Onneksi osani oli seurata kohta nelivuotiaan pojan iloa ja riemua, kun oli vaikka minkälaista viihdykettä. Siinä ennätti sivussa hieman vaihtaa kuulumisia lapsen vanhempien kanssa, mitä oli hyvä jatkaa vielä seuraavana aamuna yhdellä maamme kauneimmalla kesätorilla aamukahvin merkeissä.

Illalla sitten oli ekstemporeemeno ravintolaan naistentansseihin, jossa levyinä soi melko uutta musiikkia. Väliin sopi joitakin kauniita vanhempiakin kappaleita. Väkeä ei ollut aluksi paljon, mutta ravintolaväki taitaa tulla usein myöhempään. Asiakkaissa oli kolme tanssiherraa paikalla ja en muuta tarvinnut. Yhdellä heistä muistin olevan tangosylin, joten reilun kahden tunnin tanssiminen paikassa toi tanssinautinnon. Niin, levyltä kuulin Taivas salamoi-tangon, jota ei esittänyt Jouni Keronen. Hämmästyttävä tieto oli, että ääni oli Antti Ahopellon, jota olin menossa kuulemaan perjantai-illaksi. Päivän kimallusta oli tälle päivälle kahteen otteeseen. Elämä antaa - välillä.