Ei merta edemmäs kalaan - uusvanhan Juurikkasaaren avaiset

Merta etempänä olin kyllä, mutta tyttöjen luota Jyväskylästä olisi luullut 20 km matkan nettiohjeen perusteella sujuvan vähän nopeammin. Ohje: 20 km Jyväskylästä Tampereellepäin. Haravoinnin ja suunnan vaihtojen jälkeen löysin tosi kauniille rantalavalle.

NR ja Ville kertoivatkin oleellisen. Minä naisnäkökulman edustajana olisin toivonut vähän enemmän tanssivia herroja. Mutta en kai ollut ihan vireessäkään, kun klo 21.30 onnistuin perille selviytymään (oli kyllä lähtöviivettäkin).

Musiikki oli jannetulkkimaista ja taisi olla uusiakin kappaleita. Orkesteri oli kuulemma soittanut klo 20 alkaen hyvää tanssimusiikkia. Tulkki aloitti klo 22. Taukomusiikki oli melkein samantyylistä kuin esiintyjänkin. Kädenalitanssijat ja foksaajat tanssivat ihan mukavasti - sekaisin. Klo 24 jälkeen orkesteri raaski soittaa polkat. Miksihän jotkut orkesterit eivät ymmärrä soittaa niitä alkuillasta. Sen ajan minkä olin kolmisen tuntia, ei tullut esimerkiksi hidasta valssia, lie tullut alkuillasta.

Mutta ne maisemat. Etsiä saa kauniinpaa. Jossain vaiheessa tuntui, että tulee myrsky veden yli, viileni ja tuuli kovasti, jopa sisälle asti, kun rannalle olevat ovet olivat auki. Ilta kuitenkin tyyntyi kauniiksi kesäillaksi.

Kaiken kaikkiaan miellyttävä kokemus. Suosittelen tutustumista paikkaan. Tuli entisaikojen lavatunnelma.

Niin NR, oli mukava tanssia, oltukin samoilla lavoilla aikaisemmin.