18.07.2015 Letkaliiteri, Rutalahti Joutsa

 

En ole aikoihin syystä jos toisestakaan selviytynyt minulle pitkältä ajalta olevien tuttujen ja mieleistä musiikkia soittavien orkesterien keikoille. Lauantaina pääsin KinoJake Orkesteri​n iltaan - vuosi oli mennyt edellisestä kerrasta ja ensi tapaamisestamme ainakin kahdeksan vuotta.

 

KinoJake on alusta alkaen esittänyt tanssimusiikin omalla tyylillään, josta pidän. Tunnettuja kappaleita jopa ikivihreitä he soittavat omilla upeilla sovituksillaan. Koko illan musiikki on sellaista, että odotan, mitä nyt tulee. Hienoja ja kauniita ovat monet Anninan ja Jannen duetot ja on ilo katsella heitä.

 

Aiempia tuttuja kappaleitakin esitettiin kuten Neiti kevät, Pilke silmäkulmassa, Huopikkaat ja minulle uutena Popedan kappale Sukset, josta tehty mukava humppasovitus. Yön kappaleen nimi ei jäänyt mieleeni, mutta kuulosti myös hyvältä sovitukselta. Tanssilajeja esitettiin runsaasti ja kyllä lattia oli täysi niin kädenalitanssijoista kuin muistakin. Paikalle oli saapunut hyvin tanssivia pareja. Paljon oli myös lähiseudun väkeä ja hekin enimmäkseen pariskuntia. Tämä on entisajan kaunis tanssipaikka.