Kairankulkija

Viime viikonloppuna ainoa uusi nikkituttavuus oli ihana Suffeli - pidän silmät auki nyt pohjoisen matkallani, jos vaikka sattuu kohdalle Tryffeli - tuon sen sitten Pajarinhovin tansseihin. Ai, niin, Moha, et ollut ihan uusi, mutta melkein. Kiitos illan pelastavista tanssikappaleista.

Mutta asiaa minulla on pohjoisen "hiljaiselle" väelle. Jonna, ei kommentteja... Kun ihastuin Jormuan lavan ulkoisiin puitteisiin, niin on ihan pakko muuttaa vanhaa reittiä Oulun kautta pohjoiseen itäisemmäksi ja tutustua paremmin maan hiljaisiin. Kun te kaikki näitte viime perjantaina seinäruusuiluni pitkissä housuissa, panen nyt sen hameenkin ylleni, niin nyt saa ihan vapaasti tanssittaa. Lupaan tanssia valittamatta Mikon kappaleetkin ja Oinaksen tangot, niitä ei saa jättää väliin. Onhan siellä sekahaku, jota ei kyllä juurikaan käytetty, mutta minähän voin aloittaa järjestäjien valitseman hakutavan.

Jatkan matkaani kairoille ja lauantaista alkaen tunturialueilla on niin paljon erityisen hyvää tanssitarjontaa, että valinnan vaikeutta tulee olemaan. On viikon sisällä Omega, Finkut kaksi kertaa, Varjokuva kolme kertaa, Marita Taavitsaisen joukot, Mega ja tangokuningaskin kaksi kertaa. Ja varsinainen tanssipaikka Riemuliiterikin tarjoaa tansseja ilmeisesti joka ilta. Kyllä vuorotteluvapaalle olisi tarvetta saada olla syksy-talvikausi Lapissa:)

Kävelen päivät tunturissa, tanssin yöt...kiitollisena elämälle, että voin niin tehdä.