Niin vain Puistokulmaan pääsin. Kerran syyskaudella on koettava nämä tanssit ja nyt oli se hetki. Taipaleen tanssit olivat kenraaliharjoitus ensi lauantain Kuntotaloa varten. Mutta osallistujat taitavat olla eri maata.

Tietäen parkkipaikkojen niukkuuden olin melkein puoli tuntia ennen alkua perillä ja juuri sain auton sopimaan. Nyt oli Puistokulmassa meitä senioreita paljon. Talo oli jo täynnä väkeä. Osa lienee harvemmin kävijöitä, koska suunnat olivat kadoksissa ja askeleetkin.

Taipale, vara-Taipale ja Taifun esiintyivät ihan mallikkaasti, vaikka hetkittäin tuntui, että väliaikamusiikki oli parempaa. Kaikkia tanssilajejakin tuli, joten monipuolisuustakuu sopisi tällekin paikalle.

Taitavia herratanssijoitakin oli, joten tanssit olivat ihan hyvät, vaikkei ajoittain kovin pitkää askelta voinut ottaakaan. Mutta ei ollut ollenkaan huono asia lähikontaktissa tanssia. Valssimiehen kanssa varsinkin se on ilo. Todella yllätys nähdä nuori mies näissä tansseissa, joissa useimmat herrat olivat kaksi-kolme kertaa häntä vanhempia. No, olihan naisissa muutamia vähemmän kuunkiertoja nähneitäkin. Mutta iällähän ei pitäisi olla merkitystä - tanssimisessa, mutta usein kuitenkin on. Valinnan vapaus vallitkoon.