18.08.2011 Teuvo Oinas ja Kiintotähti sekä Terhi Matikainen ja Haavemaa

Tanssit oli järjestetty Tanssiseura Tepikan nuorten tanssijoiden tukemiseksi. Sitähän minä en tiennyt. Kun kahdeksan nurkilla saavuin piha-alueelle, autoja oli joka puolella ja sisältä kuului musiikki ja väkeä näytti olevan lattian täydeltä. Arvelin, että tanssit olivat alkaneetkin johonkin poikkeavaan aikaan. Sisällä selvisi, että tanssikurssi oli lopuillaan. Tarkempi havainnointi selvitti, että paljon oli ikä-ihmisiä, jos oli tanssiväkeäkin.

Tämä tanssitalo sijaitsee aivan veden äärellä ja aiempina kesinä siellä oli tansseja, joissa olin muutamia kertoja mukana. Musiikkitarjonta oli tänä iltana hyvää. Teuvo Oinaksen ja orkesterinsa Kiintotähden takia olin tullut paikalle. Toisena esiintynyt, tangomarkkinoiden finaalissa mukana ollut Terhi Matikainen oli pirteä laulaja.

Kuulinkin illan aikana, että Oinaan tytär harrastaa kilpatanssia tässä tanssiseura Tepikassa niin kuin Terhi Matikainenkin, joten illan tuotto meni kokonaan tanssiseuralle.

Mukavia tuttuja oli tanssittajissa, jos ihan joku vieraskin haki tanssimaan.Melko hyvin oli tilaa useimmille lajeille. Keskellä lattiaa oli kädenalitanssijoille paikka, joskin sylitanssijat eivät sitä aina tiedostaneet. Naistenrivin tapainen oli oven suusta lähtien seinänviertä pitkin eikä siinä mitään tungosta ollut.  Herroja seisoi toisella puolen oviaukkoa. Salin reunoilla oli pöytiä ja tuoleja ja niissä oli koko illan täysi istunto. Väkeä oli tullut siis katselemaankin. Hieman oli seurantalotunnelmaa, mutta oli tanssilattia kyllä silti täysi.  Vaille yksitoista, kahden ja puolen tunnin jälkeen oli aika lähteä yöpuulle neljäntoista kappaleparin tanssin jälkeen. Liikuntaa tuli yhden illan osalle.