Syvälahden lavalla 16.5.2009

Kesälava Syvälahti aloittaa tanssit klo 21. Nyt oli katetulla ulkolavalla menossa tanssikurssi ennen tanssien alkua. Näin näyttää olevan monissa kesätanssipaikoissa, jos on talvellakin. Hyvä niin. Jospa siellä eri askelten lisäksi opetetaan lavakäyttäytymistä, niin sekin olisi plussaa.

Tanssiväkeä kertyi paikalle hyvänpuoleisesti. Lapin matkalla olin edellisen kerran tavannut orkesterin. Tomi Markkola ja Fernet esittivät taas kerran hyvää tanssimusiikkia. Lavalla oli kyllä minulle vieraannäköinen soittaja puhaltimineen. Jälkeenpäin tosin selvisi, että on hän silloin tällöin ollut mukana ja että olen nähnytkin hänet. Nyt kättäpäivää jälkeen ehkä muistan hänet paremmin ja jatkossa muistakin syystä.

Tomin ääni saa mielihyväkeskukseni säkenöimään ja ennen hänen vuoroaan basisti saa laulullaan ja iloisella hymyllään minutkin hymyilemään. Koko orkesteria on mukava katsella ja kuunnella. Arvostan heidän soittotaitoaan ja tanssillisia kappaleitaan. Tangoja esitetään hyvä määrä, mikä tyydyttää siltäkin osin toiveeni.

Tanssiherroissa oli monta tuttua, joten tanssimaan pääseminen onnistui hyvin. Naisten alkuillan lyhyellä haulla ja myöhemmin olleella tunnin haulla onnistuin myös tavallista paremmin. Monia toivomiani lajeja sain tanssia ja mukava oli tavata tuttujakin. Ilta oli kyllä viileä ja alkuillasta sai olla pitkähihaista yllä. Lämmin tanssien tulee, mutta lopulla iltaa ja ulkona käydessäni kesän tuntu oli kadonnut. Seuraavalla kerralla täällä sitten onkin odotettavissa todella lämmintä, jos säätiedot paikkansa pitävät.