Esteri Kuntotalolla

Ja olihan siellä myös Lumipallo tangokuninkaan kanssa. Pakkanen oli tehnyt hieman katoa tanssiväen keskuudessa.

Tanssiorkesteri Esteristä ensivaikutelmana täytyy sanoa, ettei juuri moitteen sijaa jäänyt. Kiitokset ansaitsee oikea-aikaisesti, alkuillasta ja sopivatahtisesti soitetuista polkista. Ei tarvinnut henkeään haukkoa ja meni nautiskelun puolelle eikä vienti hävennyt herrojen vientiä. Naistuttu hoiti asian, kun polkantaitoisia miehiä ei riittänyt meille kaikille halukkaille.

Esteri tulee antamaan kovan vastuksen toisille SMORK-kisan semifinaaliin valituille. Harmi kun semifinaali on kaukana merellä 13-15.2.2006. Viime vuonna oli kyseinen tilaisuus Hankasalmen Revontulessa ja tangoja oli tilaisuus tanssia noin kuuden tunnin ajan.

Muutoinkin orkesterista jäi hyvä kuva, reippaita nuoria miehiä ja esittivät monipuolista tanssimusiikkia sopivalla voimakkuudella ja kumpi se nyt sitten olikaan loppujen lopuksi ykkösorkesteri. Molemmat soittivat hyvin, mutta tangokuninkaasta jäi tällä kertaa vaisu tunnelma. Mihin onkaan kadonnut viime kesän ja syksyn antaumuksellinen esiintyminen.

Kun ajoissa lähdimme pois, niin ennätimme vielä käydä katsomassa rakkaat Pekkaniskan Pojat Tanssiravintola Vaakunassa. Täysmiehistöisenä orkesteri esiintyi harvalukuiselle ravintolaväelle. Tuntuipa hyvältä nähdä ja kuulla heitä pitkästä aikaa. Nimikkorumbani ja hidas valssi On syömmesi jäätä täydensivät tunnelman.

Niin ja Punatukkaiselle tytölle-tangon kuulimme kolme kertaa illan aikana. Molempien orkestereiden esittäminä Kuntotalolla ja myös Vaakunassa. Kuntotalolla oli ilo tanssia ne molemmat toivomieni herrojen kanssa.

Paukkupakkanen ei siis tällä kertaa estänyt lähtöä. Ja tiet olivat kuin kesäkelissä konsanaan. Täysin kuivat ja oli mukava ajaa, kun juttukaveri istui vieressä.