14.09.2013 Syntymäpäiväjuhlilla 

 

Tämä olikin iloinen matka ja erilainen tanssitilaisuus, joka kattoi kahden tanssiystäväni yhteiset syntymäpäivät. Paikka oli tosi hieno, lie suojeltu rakennus. Piti ihan netistä katsoa tietoja talosta ja hienot kuvat antoivat käsityksen minne olin menossa. Paljon oli väkeä kokoontunut juhlistamaan sankareita. Vierasta väki oli muutamaa tuttua lukuunottamatta. Tervetuliaismaljat kuuluivat asiaan, ruokailu kahveineen ja kakkuineen ja pitkin iltaa pientä syömistä.

 

Illan ohjelmaa olivat laatineet asianosaiset itse ja ystävien/sukulaisten yllätysnumerot. Reilun puoli tuntia kesti Miss Divet Dragshow (Marko Vainio). En ollut aiemmin tietoinen ko. esiintyjästä, joten todella yllätys oli esiintyminen. Henkeä salpaavaa menoa koko ajan!

 

”DIVET SHOW on Suomen palkituimman dragshowartistin Marko Vainion luoma kansainvälisen tason show, jossa lavalla nähdään kymmenittäin tähtiä meiltä ja maailmalta upeasti parodioituna! Show on ollut erittäin kysytty erilaisissa juhlissa ja tapahtumissa jo 10 vuoden ajan, takana yli 2000 showta. DIVET SHOW nostaa juhlanne aivan uudelle tasolle! Show tuo tilaisuuteen tyyliä, rutkasti huumoria sekä kaikki upeat musiikin legendat. DIVET SHOW on voittanut kaksi kertaa Viihdeohjelmien Suomen mestaruuden. Shown pituus on noin 30 minuuttia ja tässä ajassa nähdään todellinen artistitykitys. Lavalle astuvat klassikkosuosikit Paula Koivuniemi, Tina Turner ja Whitney Houston, mutta joukossa nähdään myös mm. Antti Tuisku, Robin, Mike Monroe, Cheek, Adele, Celine Dion ja Beyoncè… Lady Gaga hämmentää ”asusteillaan” ja presidentti Halosella on sanansa sanottavana. Tuksu on saattanut kutsua itsensä myös näihin juhliin… Tämän shown energisyys ja vaatteidenvaihtonopeus on yksinkertaisesti koettava livenä!”

 

Ylläoleva lainaus on Auraviihteen sivuilta ja kun tulee tilaisuus, menen vielä uudelleen katsomaan esityksen. Uskomatonta, miten mies pystyy tuohon kaikkeen. Miten hyvännäköisestä miehestä tulee monta upeaa naislaulajaa, niin ulkonäöltään kuin lauluääneltään.

 

Toinen illan yllätys oli tanssiorkesteri. Monen vuoden tuttu Avalon-orkesteri oli esiintymässä ja musiikit olivat kyllä kohdallaan. Oli ilo tavata heitä yli neljän vuoden jälkeen.

 

Sankaripari harrastaa myös kansantansseja. Niinpä paikalla oli heidän ryhmästään tanssiväkeä, joiden herroista pari haki meitä naisvieraita. Muutamia kappaleita oli mukava tanssia. Juhlaväki oli pariskuntia. Meitä oli muutamia kutsuttuja naistanssituttuja paikalla. Ilta oli todella iloinen ja mieleenjäävä. Kiitos juhlaparille!