07.09.2013 Rönnin lavalla

 

Naistutun hallussa olevien vapaalippujen turvin menimme kuulemaan ja kai tanssimaankin. Esiintymässä olivat tangokuningas Jukka Hallikainen, orkesterinsa Jackpot, Mia Leivo ja orkesterinsa Pequeno.

 

Jukka Hallikainen ja orkesterinsa ovat tuttuja ja tiedän heidän taitonsa. Hyvää tanssimusiikkia esitetään ja Jukka on upea ja monipuolinen esiintyjä ja laulaja. Mia Leivo oli tangomarkkinoiden finaalissa ja olisi laulullaan pärjännyt hyvin kuningattarenakin. Kun olen nyt kerran kuullut valittua kuningatarta, niin voisinpa melkein sanoa, että Mialla on parempi ääni.

 

Tämä ilta oli tanssillisesti parempi ilta kuin edellinen. Oli mahdollista olla enemmän tanssimassa ja herrojen vientitaidot olivat hyvät ja mieleiset. Vuorotuntihaun puitteissa oli hyvä hakea ketä haluaa ja ennättää. Tuntematon omakokoiseni herra haki useasti ja hain takaisinkin. Hyvät olivat askeleet. Viime kevättalvisen Äkäslompolon Pirtukirkon erään illan humppasaamiseni kuittasin tangolla kuninkaallisen kanssa. Muutoinkin oli mukavaa tanssia eri tanssilajeja eri herrojen kanssa ja tangot olivat piste iin päällä.

 

Haaveilua edellisenä iltana olisi pitänyt odottaa aika myöhään ja poistuimme silloin ennen loppua. Tänä iltana odotus jäi vähäisemmäksi. Koko loppukesän toiveet toteutuivat ja mukavia askelia oli illan aikana.

 

Puolilta öin katsoin illan riittävän minulle. Naistuttuni oli lähtenyt jo hieman aiemmin. Harvoin häntä näen, mutta onneksi tilapäinen oleskeluni lähiseudulla soi mahdollisuuden.