Kymmenen päivän Lapin matkan, rinteiden, tuntureiden ja tanssien sekä pitkien ajomatkojen jälkeen kroppa on ollut enemmän kuin vähän – väsynyt. Muistaen äidin neuvot, että sillä millä kippeeks tulloo, sillä myös paranoo, joten parin päivän lepo ja treenit päälle.

 

Keskiviikkona ruotsalaismallista buggia muutama tunti ja siinä oli alkuverryttelyä loppuviikon turneelle. Opetus oli kyllä hyvää, mutta samoja juttuja jo muutama vuosi aiemmin Tapani Virraksen opeissa, joten kertaus on opintojen äiti. Vaarille kaikki olikin uutta, mutta hyvin näytti jalka nousevan. Parinvaihto on hyvä juttu kursseilla.

Päivä toipumiseen ja perjantai-iltana matka Paville. Vaari oli aloittanut tutustumisen uusiin tanssipaikkoihin ja kukas sopivampi opas kuin Julia, jolla on jo pitempiaikaista kokemusta kiertelystä. Lavakummin virka olisi ollut hyvä, mutta meiltä meni vehnästelyyn koko ilta. Mikä lie ollut se toinen orkesteri, mutta solisti ei ollut kovin edukseen paitsi ulkonäkö. Ainakin vaarin mielestä. Kari Tapion ohjelmisto tuntuu vaihtelevan riippuen paikasta. Lapissa edellisellä viikolla oli minulle sopivammat kappaleet. Pavin tansseista ei nyt tosin saanut ihan oikeaa kuvaa, ainakaan vieras. Keski-ikä ei ollut ihan matala ja pariskuntia jonkun verran. Tyypillistä Kari Tapio-katsoja porukkaa.

Kuntotalo ja Saija Tuupanen lauantaina vaihtoehtona Pesäkallio ja Seitsemän seinähullua. Valitsimme Kuntotalon ja ei siinä vikaa, minkä nyt mummoni olivat kai sopimattomat lattialle. Onneksi vaarilla oli mustat sukat jalassa, joten eikun pois jalasta ja kenkieni päälle ja luisto oli taattu. Kiitos palstan niksimurkan. Mutta Saija Tuupanen ja Tornados. Jostain muistien kätköistä oli tunne, että eivät ole parhaammasta päästä ja pahimmat epäilykseni toteutuivat. Välillä tuntui, että orkesteri oli koottu tätä iltaa varten. Yhteistyö, esiintyminen, kappaleiden välillä pähkäilyt, mitä nyt soitetaan, löytyykö nuotteja ym. Huonompaa lavaesiintymistä en ole nähnyt. Saijalla oli lopussa yksi oikein hyvä tango.

Pekkaniskan Pojat ovat tulossa Kuntotalolle 30.10. Yritän saada mummoni luistaviksi siihen mennessä.

Vaari ei nyt sitten saanut kuvaa oikeista, kunnon itä-kaakkois-puolen tansseista. Täytyy tehdä uusinta yritys syksyn aikana. Kaakonkulmalla kun on niitä hyviäkin tansseja, joten asia korjataan. Tanssimista vaarin kanssa ei tartte paljon korjailla. Ossoo nimittäin viijjä.