20.10.2013 Kivistön työväentalolla

 

En sitä osaa olla pois näistä sunnuntaiehtoon tansseista, jos vain olen paikkakunnalla. Nyt tosin oikein halusin olla paikalla. Solisti Terhi Matikainen on hyvä esiintyjä ja Onnentähti-orkesterin kitaravirtuoosia ja muitakin soittajia halusin myös kuulla. Tosin jäin hieman kaipaamaan Johanneksen sellaista kitaran special-käsittelyä niin kuin ennen vanhaan Oinaan orkesterin mukana;)

 

Illan musiikit olivat kyllä kohdallaan ja niin oli laulupuolikin. Orkesterin jäsenet osaavat laulaa, mutta solisti valloitti taas äänellään ja olemuksellaan ainakin minut ja uskon, että tanssiväki oli samaa mieltä. Terhi Matikainen on kokenut esiintyjä. Viime vuoden tangolaulukilpalujen toinen sija. Silloin valittiin vain yksi kuninkaallinen, ei erikseen tangokuningasta ja -kuningatarta ja voiton vei mies. Terhi on oikeastaan tangokuningatar!

 

Terhillä on meriittiä jo vuodesta 2003 alkaen. Silloin hänet valittiin vuoden Lavatähdeksi. Humppakuningatar hänestä tuli vuonna 2008. Tangomarkkinoiden finaalissa hän oli jo 2011. Lukuisiin TV- ym. ohjelmiin hän osallistunut vuosien mittaan.

 

Tanssiväkeä oli kohtuullisesti ja mukavat tanssit tulikin. Muutama tuttu tanssija piti huolen, etten penkissä tarvinnut paljonkaan istua ja osasin naisten vuorolla itsekin hakea. Ajoissa on ollut tapani lähteä kotiin ja niin tein nytkin.